Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, juni 05, 2012

Detta är MIN vecka!

......om man räknar med att vecka började i söndags. På söndags morgon åkte jag och jack till uppsala för att gå på en blogg-frukost på fina Hotel Uppsala, som bjöd på god frukostbuffé! Vi var 6 stycken mammor med barn som träffades och pratade. Mikaela, Matilda, Sara, Nina och Maria. Jättekul att träffa er och era söta, fina barn! Efter prat, frukost och en massa kort (jag fastnade också på några, fast jag inte gillar att bli fotad - är för kritisk) så fick vi myckel välfyllda goodiebags! Med på fotot är inte AloeVera-drycken, för den drack jag upp på tåget hem (den är så god).
Idag när jag öppnade posten låg den här fina i:
"To Cecilia - all the best to you Priscilla Presley PS thank you for the note :-)" har hon skrivit på fotot. Jag blev SÅ glad!!!! Jag skriver och skickar iväg lite brev då och då, för jag samlar ju på autografer som jag sen sätter på min "wall of fame" hemma i vardagsrummet. Senaste laddningen av brev skickade jag kring påsk (även det till Priscilla) och det här är första svaret jag fått! LYCKA!

Och imorgon kl. 11.30 ska jag på kostymprovning! Kan det bli bättre vecka?!
Tjingeling!

1 kommentar:

Rövarmamman♥ sa...

Så kul och träffa dig och din goa söta son som gjorde starkt intryck på min R :)

Hoppas resan hem gick bra! Önskar dig en fin vecka, kram!