Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, mars 12, 2011

Vem vinner?

Erik Saades "Manboy" har Jack sjungit på sen han var två år. Ikväll vill han titta på finalen på Melodifestivalen "och se om 'min Erik' vinner" som han säger. Men han går också omkring och gnolar lite "oh my god, oh my god" hela tiden.

Själv tycker jag det skulle vara kul om Brolle vann. Inte för att låten är världens bästa, utan för att jag gillar honom som artist. Det vore också kul om The Moniker vann allt! Och The playtones gillar jag också. Om nån av de tre vinner kommer jag att vara nöjd. Sen gillar jag ju Sanna Nielsens låt lite också....

Johanna håller på Dany i ur och skur. Det behöver man inte ens fråga om.

Johnny och jag är överens om att så länge inte "Sunfly" vinner är det ingen katastrof.

Vem tror/hoppas du på vinner?

Tjingeling!

Tonight is the final in Melody grand prix in sweden and I write about my hopes. Jack sings "Manboy" from last year, he's been singing that song since he was two.

Toodeloo!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så söt han är lilla Jack!
I håller på Saade eller Bengtzing själv är jag är tyvärr rätt ointresserad men sitter med i soffan som sällskap. Kram A

Lady Thirty sa...

åååh vad gullig han är!
hm, jag vet inte vem jag vill ska vinna, men jag tror att Saade eller Danny skulle funka rätt bra i ESC :D

kramkram