Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, mars 06, 2011

Veckans bok

"Bindefelds inbjudningskort". Ja, den här boken beställde jag för att få inspiration till fina kort och inbjudningar. Men efter att ha bläddrat i den och tittat på alla bilder måste jag säga att min fantasi är roligare än de som har gjort den här boken och korten i den.

Visst är korten fina, de här är inbjudan till en nyårsfest. Men jag blir också lite besviken på att inte se några fina dukningar och annat i boken.

Visst kan man ta idéer från korten, som att fästa en nyckel på inbjudningskortet till sin inflyttnings-/utflyttningsfest. Men resten av kortet är lite tråkigt.

Det här kortet var också fint, till inbjudan till dop/namngivning. Men.....jag tyckte nog att mina inbjudningskort till Jacks dop i form av dopklänningar med små blå rosetter var mycket finare.
Tjingeling!
This weeks book is about invitations and ideas for them. But I had higher hopes for the book. I think that my imagination is bigger than the ones that wrote this book.
Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

vad trist att den inte var mer inspirerande...
hoppas att du har en finfin måndag :D

kramelikram