Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, mars 07, 2011

Bokrean!

Har hämtat ut paketet med mina böcker jag beställde från bokrean. "Marilyn Monroe min berättelse" är en påhittat berättelse så som författaren tror att Marilyn själv skrivit om sitt liv", jag kommer börja läsa den med skräckblandad förtjusning. "Blonde" var ju också påhittad om marilyn, men den boken var bra. "Borta med vinden" har jag bara sett på film, men aldrig läst. Jag tror den är ÄNNU bättre som bok och den är TJOCK TJOCK TJOCK! "Babbeldrottningen i New York" jag gillar lättläst skönlitteratur. Gillade omslaget och vad det stod om boken. "Jag är med bandet - en groupies bekännelser" har jag velat läsa sen jag såg "Kvinnors hemliga liv" som handlade om groupies. Den här groupien har varit tillsammans med många kända män. Ska bli spännande att snaska i sig. "Välkommen till Hollywood" var en chansning. Känns som om den kommer vara lite Jackie Collins.
Har ni köpt nåt på bokrean? Toodeloo!

In sweden there is a big sale on books in every store right now. Theese are the books I bought. What book do you read? Toodeloo!

2 kommentarer:

1950's_atomic_ranch_house sa...

I love books too much to buy any. Otherwise I'd have about a million of them! =)

Lady Thirty sa...

jag har inte köpt nåt på bokrean - har ju så många böcker som ligger o väntar på att bli lästa :D

kram