Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, mars 05, 2011

Jag glömde ju visa.....

.....min vinst från Rix fm som jag vann när jag utmanade Benji i "bäst av tre". Tre månaders förbrukning av Berocca (nu kommer jag att bli piggelin!), skivan är bra också, och så fick hela familjen nyckelband!
De här söta örhängena hade kommit in till H&M, så jag köpte de för 29:50! Fastnade för hästarna och hjärtana.
H&M hade en jättesöt kanin-ring också och glitter hade en fin ring med hjärta.
Polkagris-randigt är aldrig fel. Och den här topen tyckte jag var toppen! Den ska jag ha på mig idag när vi ska på kalas.
Vero Moda hade nyöppning hos oss, så det här fina linnet köpte jag för halva priset! Det är blå stjärnor, och den kommer vara ursnygg till mina vita sailor-byxor eller mina jeans-schorts.
Jag fick en sån här tunika från Gina Tricot i julklapp, fast ljusare. Nu reades de ut för 49:- så jag köpte en brun också.
Söta strumpor kan man aldrig få för mycket av!
Tjingeling!
The first picture is what I won on a swedish radioprogram a couple of days ago.
The other pictures is my shopping; Cute earrings and 2 cute rings. Red and white stripe is never wrong! I love the top and I'm gonna wear it today, when we are going to a birthday-party. The star-top is going to look nice with my sailor-pants or my jeans-schorts. I can't get enough of sweet socks.
Toodeloo!

3 kommentarer:

lady thirty sa...

oj vad med fina saker!
grattis än en gång till vinsten - som jag hörde live när du vann :D

ha en finfin dag!

kramelikram

Linnea sa...

grattis till vinsten! fina inköp med...sockarna är ju underbara! vill också ha:)

pencalet sa...

Så fina saker, och jag fastnade för kaninringen, en sån ska jag leta efter!