Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, februari 22, 2011

Mer loppisfynd!

Idag kom jag hem med det här! 10:- styck fick jag betala. Jag äger ingen pajform, så jag köpte två stycken till i sommar när jag ska göra paj på färska hallon och rabarber! Tallriken är i samma serie som kaffekannan och sockerskålen som jag skrev om här.
Tallriken som är formad som en snäcka tyckte jag var så fin. Den ska jag ha som kakfat eller salladsskål, beroende på vilken dag det är.
Tjingeling!
New flea-market finds! I didn't own a mould to bake pies in. Today I found two that I bought for 10 SEK a piece. The plate is the same series that the coffeepan and sugarbowl I wrote about here.
The plate that is shaped like a seashell is going to be a cookie-plate or a salad-plate, depending on which day it is.
Toodeloo!

3 kommentarer:

lady thirty sa...

vilka fynd!

kram

emma sa...

åhhh nu blir jag himla sugen på rabarberpaj. mmmm... myyys.

Little Rascal sa...

Mmm, paaaaj. :)

Grattis till fynden!

Jo, jag jobbar pa din utmaning.
Tog foton pa var cocktail bar idag, ska se vad mer jag har som ar lite udda, typ allt i vart lilla radhus ar ju udda. :))