Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 21, 2011

Zizzi testar

Den har vi haft i vår ägo i ett år. Jag har använt den ca tre gånger.....Nu ska jag testa om den verkligen fungerar! Skulle ha gjort det tidigare, men jag har varit förkyld och hostig och då blir det bara värre om jag anstränger mig. Från och med nu och fram till 21 mars ska jag kolla hur pass "AB circle pro" håller vad den lovar. "Bara tre minuter per dag" säger de i reklamen. Men det är två olika rörelser man kan göra, så jag ska göra båda tre gånger/rörelse/dag.
Tjingeling!

I'm gonna try "AB circle pro" for one month to see if it keeps what it promises. "Three minutes a day makes a difference". From today, until the 21st of march I will test it. Two different motions a day.
Toodeloo!

3 kommentarer:

lady thirty sa...

så spännande! lycka till!

kram

Anonym sa...

Zizzi testade......Gissa hur det gick för min fru med detta då!!!!

mvh.Mannen

Sofie i San Francisco sa...

Den ser så himla rolig ut på nåt sätt?