Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, januari 17, 2011

Jag förstår inte!

Johnny Depp var nominerad som bästa manliga huvudroll för "Alice i Underlandet" OCH "The tourist" och han vinner inte!!!! När ska Hollywood ge denna underbara skådespelare det erkännande han förtjänar?! Är det bara för att han inte lever ett typiskt "hollywood-liv" och att han bor i Frankrike? Tjingeling!

I don't understand why the brilliant Johnny Depp never gets an award?! Is it because he doesn't live a typical hollywood-life? Toodeloo!

2 kommentarer:

Perny sa...

Nog håller jag med om att Johnny är värd pris, men just för den rollen i Alice är väl inte den som ligger höst upp på listan i mina ögon direkt. Men absolut, han är värd priser :)

lady thirty sa...

han är ju en suverän skådis och är värd alla pris han kan få! vilka knäppisar att han aldrig får nåt :(

kram