Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, januari 22, 2011

Tävling!

För att kompensera mitt dåliga bloggande den här veckan är det dags för en tävling! Ni kan vinna detta häfte som innehåller 6 olika post-it block; alla tänkbara lappar som alla shopping-tjejer behöver. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar i fältet. Vill du dubblera dina chanser att få detta får du gärna tipsa om tävlingen och skicka länken till mig. Ni har till nästa lördag den 29e kl. 23.00 på er. Tjingeling!

To compensate my bad blogging this week, it's time for a give-away! You can win this book with 6 different post-it notebooks; all you shopping girls need! All you have to do is leave a comment. If you want a double chance to win, you can write about this give-away on your blog and give med your link. You have until the 29th at 23.00. (11pm) Toodeloo!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Frun på Löfholmska gården!
Klart att vi shoppar både mer och roligare öm vi kan skriva upp våra önskningar på fina post-it lappar säger Åklag. mamma

Anonym sa...

JAG vill ju ha shoppinglappar fast jag inte är tjej!

Mannen!

Bella sa...

Är gärna med och tävlar, har även lämnat din länk i mitt blogg inlägg här: http://ceisabelle.blogspot.com/2011/01/forberedelser-och-mys.html! Hoppas man kan få chans att vinna!
Kram Bella

Zazzan sa...

Jaaa! Klart jag hakar på! :-)

Anonym sa...

Jag är gärna med :)

Kitten loves vintage sa...

Klart att ett block med pin-up post-its vore nåt att ha, jag är med! :)