Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, januari 14, 2011

Har du gjort goda gärningar?

Idag har jag känt mig som på bilden. Lite förvirrad, anti och luften gick ur mig. Men sen blev det riktigt trevligt på jobbet när vi bjöd på pepparkakor för att det var "goda gärningars dag" idag.
I morse var jag inne på pressbyrån och köpte en kaffe, när jag sen skulle hälla i mjölken spillde jag. Den äldre herre som stod bredvid mig sa "Idag är ju en sån där 'snäll-dag', så titta vad snäll jag är" medan han tog en stor bunt servetter och torkade upp mjölken jag spillt. "Tack" sa jag och gick därifrån. Själv gör jag alltid goda gärningar och ställer upp på alla på jobbet, så jag har gjort goda gärningar idag. Har du? Tjingeling!

A picture of me as a child. Toodeloo!

1 kommentar:

lady thirty sa...

härligt med goda gärningar - jag har också gjort en som hade med jobbet att göra idag :D

kram