Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 12, 2011

På gotland

Här är jag, 2 år, med min mamma och min moster utanför Villa Villekulla på Gotland. Jag har fått låna hem 2 fotoalbum med foton från min barndom. Underbart! Jag har scannat in några foton redan och ska fortsätta snart. Tjingeling!

Here I am, 2 years of age, with my mother and my aunt outside Pippi Longstockins house. I've borrowed 2 photoalbums with pictures from my childhoood. Wonderful! I've scanned a few photos and will continue soon. Toodeloo!

3 kommentarer:

Perny sa...

Där var jag också när jag var liten och jag har jättestarka minnesbilder angående den vistelsen men jag visste inte vad det hette. För några år sedan var jag på overallsresa till Gotland där vi bodde i en stugby. Då såg jag pippis hus och var ju tvungen att ringa och fråga mamma om det var där vi varit, och det var det, så jag har varit där som vuxen också, men jag var aldrig inne i parken :D

lady thirty sa...

åh vad kul!
hoppas att vi får se nån mer bild från när du var liten :D
kram

Anonym sa...

Visst är det något "visst" med gamla foton!
Så många känslor och minnen, och tankar det kommer flygandes!
Det känns på dågot märkligt sätt som om det var "mysigare" förr????
Hälsar Björklundska gården