Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, december 22, 2010

Klar!

Idag var jag i Kista och handlade de sista julklapparna. Nu ska jag bara slå in de, men det tänkte jag göra imorgon. Idag jobbade jag sista dagen innan ledigheten och nu får jag 11 dagar ledigt på raken!
Vi fick en 3 kilos julskinka av min chef och av stora företaget fick vi en varsin julchokladask. Istället för att vi får en massa julklappar från företaget varje jul, så tar de de pengarna och skänker till välgörenhet. Det tycker jag är bra! Tjingeling!

1 kommentar:

The Vintage Housewife... sa...

Merry Christmas! My dear ol' blog friend...thank you for you comment i was very excited to see you swingin' around my blog again... have a magical holiday...Cat