Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, december 21, 2010

Tack!

Nu börjar alla fina julkort komma! Kul att sätta upp de på kylskåpet och titta på de varje gång man hämtar nåt i köket.
Sen fick jag en trevlig överraskning från Rebecca från Beccadesign.se. Ni ser ju hennes annons med finfina smycken i min högerspalt.
Ett par munnar att sätta i öronen. Tack fina Rebecca! Gillar de jättemycket. Tjingeling!

3 kommentarer:

lady thirty sa...

så himlans gulligt av henne!
fina julkort ni fått :D

kramelikram

Erica sa...

Vi har fått två julkort. Ett från min kompis Moa och ett ifrån mamma och pappa. Det senare var det mest opersonliga jag någonsin sett. Fick ringa både mamma och pappa och tacka så mycket för julkortet där det stod (och verkligen BARA stod) God jul och gott nytt år önskar Birgitta och Ramon. :P Vi har alltid världens verkstad när det gäller julkort. Eller snarare fabrik. Någon skriver alla hälsningar och sedan skriver alla på. Säkert 50 st. Och nu i år när jag har flyttat hemifrån föll även jag offer för maskineriet. :P Men det är OK, jag förlåter dem. Fast det var jävligt roligt att se. Inte en endaste liten antydan om att vi faktiskt är en familj. :P Fast jag är inte bättre jag. De enda julkort jag har skickat är ju adressändringslappar. ;) Kram kram och god jul!

Daniel sa...

Tjusigt

Å skoj med traditionella julkort!!!