Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 28, 2010

Uppsala

Idag ska vi hälsa på Jacks mormor och morfar. Mer om vad vi hittade på får ni se ikväll när vi kommer hem. Jack ser sååå fram emot att åka tåg och att träffa mormor och morfar. Han ville åka igår kväll när jag berättade för honom att vi skulle dit. Han blev hysterisk när jag sa att vi inte skulle åka förrän idag. Jag var tvungen att säga att mormor och morfar sov redan (kl. 18.30) Men idag är han sprudlande glad och väckte mig kl. 8. Tjingeling!

Today we will visit Jacks grandmother and grandfather. You will find out what we did when we come home tonight. Toodeloo!

2 kommentarer:

Luna D Sign sa...

Hej! Fin blogg du har! Jag tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Lady Thirty sa...

kul att jag fick hejja på er när vi bytte stad :D
hoppas ni hade en fin dag i Uppsala, vi hade det trevligt i Stockholm.

kram