Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 28, 2010

I Uppsala

Idag bytte jag och min bästa vän stad med varandra. Hon åkte till Stockholm och jag till Uppsala. Men vi hann ses en snabbis på perrongen innan vi skulle ta tåget till Uppsala som hon kom med. Då gav hon mig denna flyer. Hon ska nämligen ha utställning i Uppsala på Kulturnatten. Sväng förbi den om ni är där då, det är värt det!
Sen satte vi oss på tåget och delade på en croissant och päronmer.
Första stoppet var "Retrocorner" där jag hittade en liten sak till en viss Frillesås/Örebro-dam som jag ska skicka till henne imorgon. Men jag visar inte den på bloggen då jag vet att hon tittar in hos mig ibland.
Jag köpte denna Elvis-tshirt till Jack. Om man håller upp den mot honom säger han "Elliis".
Han fick en snurra av mormor som han höll i när han satt i barnvagnen.
Jag gick på systemet för att köpa en flaska vin med mig hem. Jag fick för allra första gången visa leg! Inte ens när jag var 20 år fick jag visa leg. Och nu är jag 34 och helt plötsligt! Jag måste ha haft en bra dag! :-)
Sen åkte vi till mina föräldrar, där vi byggde med duplo, pussel, åt kycklingpaj och målade teckningar. Sen åkte vi hem igen.
Jack fick 2 par byxor och 4 långärmade tröjor av mormor och morfar.
Vi fick en söt termometer som man sätter fast med sugproppar på fönstret. Det var en kul dag och Jack somnade ovaggad på 10 minuter. Tjingeling!
Me and Jack went to Uppsala to visit my parents. Here are some pics from today. I also went to buy some wine, and for the first time in my life I had to show ID. You have to be over 20 years to buy wine in sweden and I'm 34! It made my day! Toodeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

fina saker ni fick, vi har en liknande termometer fast våran är en ödla :)

tack för reklamen ;)

kramelikram

Perny sa...

Men gud så nyfiken jag blev nu då =) kan inte posten komma på söndagar i också :D