Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, augusti 26, 2010

Nelly

Beställde lite kläder från Nelly. 2 t-shirts på rea, 3 sommarklänningar på rea och ett linne som är likadant som min bästa Maria vunnit i en tävling och som jag genast kände att jag också måste ha :-). Nu måste jag nästan rensa garderoben och se vad jag använder och inte använder längre. Tjingeling
I got my clothes that I ordered from Nelly. Love 'em! Toodeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vilka fina plagg!
visst är linnet skönt!?

kramelikram

Perny sa...

Det där linnet med texten "what would Carrie wear" blir lite mer makaber i mina tankar. Du vet, jag är inte en sic-fan direkt utan när jag läser Carrie så tänker jag mer på en viss stephen king-historia :) och då blir helt plötsligt linnet lite... ruggigare på något sätt ;)

Nästan så jag vill ha ett bara för det!