Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juni 06, 2010

Jag blir trollbunden.....

....av tjejer som sminkar sig på tåg, tunnelbanor och bussar. Jag kan inte låta bli att titta när de sminkar sig. Det är som "Leila bakar" fast "Leila sminkar sig". Alla har olika sätt att sätta på sig mascaror och annat smink. Det som är mest skoj att titta på när de sitter på bussen och sätter på sig eyeliner. Och bussen skumpar hit och dit, men på nåt sätt får de fina linjer i alla fall. Brukar du titta på när folk sminkar sig på bussen? TJingeling!
I get fascinated by girls that put their makeup on on the train, subways and on the bus. I can't help looking. Toodeloo!

2 kommentarer:

Erica sa...

Sådant kan man inte riktigt låta bli att snegla på.

Lady Thirty sa...

ibland så kikar jag och jag blir alltid lika fascinerad!