Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, juni 07, 2010

Klä dig som du vill må!

Jag tänkte ofta förrut "varför ska jag klä mig fint till och från jobbet, eftersom jag ändå tar på mig uniform när jag jobbar?!". Vilket ledde till att jag ständigt hade på mig jeans och en t-shirt eller tröja. Aldrig nåt speciellt. Eller fina skor. Numera klär jag på mig lite finare kläder till och från jobbet, vilket medför att jag känner mig finare hela dagen, till och med när jag har på mig uniformen, eftersom jag oftare har nåt fint halsband eller nåt sånt. Så mitt måndagstips är att klä dig som du vill må! Tjingeling!
I often thought "why should I dress up, to go to work? Because in the day I wear a uniform at work." So I always went to work in jeans and a t-shirt, nothing special, no nice shoes. Now, however, I dress up a little bit more, which makes me feel nicer all day, even when I'm wearing a uniform. To my mondaytip for you is to dress how you want to feel! Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

ett väldans bra tips tycker jag!

kramelikram