Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, februari 26, 2010

Liten titt.

Jag har satt upp en anslagstavla på väggen, där jag sätter upp saker som gör mig glad.
Där sitter en liten flyer till min bästa väns utställning. Med mina två favoriter "cirkusprinsessan" och "Tingeling".
Ett bokmärke på "Glinda" från "Trollkarlen från OZ" som pappa köpte till mig på en av sina affärsresor. Han köpte också "Dorothy", men den använder jag till boken jag läser nu.
Rosa bandet köper jag varje år, tycker det är kul nu när de är i olika mönster. Jag har 2009 års också, men den sitter på min basker.
2 fina kort. En från min vän Angelicas mamma, som tack för att vi ordnade en liten överraskningsfest till Angelica när hon tog examen. Och en björn med ett hjärta som jag fått av Johnny.
En födelsedagspin jag fick när jag fyllde 30. Och ett armband jag fick av min bästa vän i alla hjärtans dag-present. Tycker om när man får handgjorda saker. Då har den personen som gjort den tänkt på en hela tiden när hon eller han gjort den.
2 hyllor är fyllda med fina kort jag fått. En solfjäder och en betty boop-påse.
Det här gamla badrumsskåpet var för fin för att slängas, så johnny satte upp den på väggen. Där har jag mina gamla My little ponys som jag hade när jag var liten. Och lite andra leksaker från den tiden. I lådorna ligger pennor.
Som ni märker vill jag vara omringad av fina saker jag tycker om när jag målar och pysslar. Det livar upp! Tjingeling!
Some things I like in my craft-room. Old toys, nice cards and small gifts. I like being surrounded by things that makes me happy when I'm creative. Toodeloo!

3 kommentarer:

Erica sa...

Vad färgglatt och mysigt! Jag vill ha en stor anslagstavla framför mitt skrivbord. Ska ordna en så fort jag återvänder till Sverige tror jag. För inspiration är en utav mina favoritkänslor!

spoonful sa...

Åh, det där stallet hade jag också, det var nog det enda som fanns på den tiden, nu finns det ju lite mer att välja på..

Lady Thirty sa...

åh, det kommer ju att bli jättefint!!!
kul att du sparar alla kort ;)

jag hade ett annat my litle pony stall, ett som var ganska stort och hade tak och grejer...på tal om mlp, visst var Josses tatuering helt fantastisk!? hon har godisar på sin ena fot också - tatueringar helt i min smak :)

massor med kramar!
Maria