Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, februari 26, 2010

Hobbyrummet före

Det tar lite tid att få till hobbyrummet, men nu börjar jag bli färdig. Det känns skönt att det mesta är på plats. Ge mig en dag till och rummet är färdigt. Såhär såg rummet ut innan jag började röja och flytta in. Det kommer att bli jättebra när det är färdigt! Imorgon får ni en liten tjuvtitt. Tjingeling!My crafting-room is soon ready. These pictures are before I started to clean up. Tomorrow I will give you a sneakpeak! Toodeloo!

3 kommentarer:

Erica sa...

Oj! Ska bli grymt kul att se efter-bilderna! Kämpa på! ;) Kramar

spoonful sa...

Gud så lyxigt med ett helt rum. Jag vill också ha en snickarbänk, jag brukar använda mitt soffbord, det syns kan jag säga.

fashionhaggan sa...

så härligt med ett hobbyrum!