Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, februari 28, 2010

The english shop+nytt smink

Igår tog jag och Jack oss till Söderhallarna och "The english shop". Där köpte vi digestive milk chocolate, jellybeans till vår tuggummiautomat, 2 små burkar marmelad (vi äter inte så mycket marmelad, men det är gott!) och 2 paket Big Red (kanel tuggummi)
Jag behövde en ny mascara också. Jag tänkte jag skulle prova Two faced "Lash Injection". Kanske för att den var i färgerna svart/rosa. Jag har inte hunnit prova den än, men jag hoppas den ger det resultat jag vill ha.
Jag behövde också en ny ansiktskräm. Jag har ingen jag riktigt fastnat för än. Men jag beslöt mig för att prova Dermalogicas kräm. Jag har hört att den ska vara bra.
TJingeling!
I bought some things in the english shop, and a new mascara and skincare. Toodeloo!

4 kommentarer:

Erica sa...

jelly beans som är så gott! Och burken var ju smått fantastisk bara den. På ett nöjesfält i tyskland hittade jag hela butiker med jelly beans i stora rör så att man kunde köpa som vanligt lösgodis. Det var en färgglad butik kan jag lova!

spoonful sa...

Jag gillar Big Red.

Lady Thirty sa...

åh vilka treliga saker!!!
gillar som spoonful, big red.

måste få en recension på mascaran (som såg suuuperfin ut) och på krämen (jag är också sugen på dermalogicas produkter)

kramelikram

Little Rascal sa...

Ha ha ha! Galet! Big Red ar ju amerikanskt och gar inte att fa tag pa alls har i England numera. :))