Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, januari 24, 2010

Ordning och reda

Ibland är det bra att barnen inte gör som man säger när man säger åt de att slänga de tomma toarullarna. Nu samlade jag ihop de och klippte de i tre delar. Och la de olika banden i rullarna.
Sometimes it's good that the children don't do what I tell them; to throw out the empty toiletpaper-rolls. Now I collected them and cut each of them into three pieces. And put the different ribbon in each part.
Nu har jag ordning och reda bland mina band. Tjingeling!
Now all my ribbons are in order! Toodeloo!

3 kommentarer:

Natasha sa...

Vilken bra idé!

Lady Thirty sa...

så smart :D
kramelikram

Etica sa...

Smart! Vi använde avklippta toarullar till äggkoppar när vi var i Val d'Isère. Det funkade hyfsat. Äggen var alltid för små så de kunde bara balansera lite fint i början. När man väl skulle skala dem åkte de igenom och landade på assietten en sisådär 3 cm nedanför.