Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, januari 22, 2010

Ladurée+Louboutin=sant

Dessa lådor har Louboutin designat till bageriet Ladurée. Den rosa och den svarta lådan skulle jag vilja ha, tyvärr sälj de bara under begränsad tid, och tyvärr ska jag inte till frankrike nångång snart. Men jag skulle bli själaglad över lådorna!!! Tjingeling!
Louboutin has designed boxes for Ladurée. I wish I could buy the black and the pink one, unfortunately I'm not going to Paris anytime soon, and they only sell them under a short period. But I would be heavenly happy for the boxes! Toodeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

de var verkligen fina!
synd att inte jag heller ska till Frankrike så att jag kunde köpa dem åt dig...
kramelikram

Erica sa...

Ja de är himla fina! Tror att jag har sett dem i Ladurées skyltfönster. Något som var ännu finare men som tyvärr inte finns längre var ett samarbete mellan sephora och ladurée där det gjordes en stor beautybox i rosa och vitt. Har bara sett den på bild för det var för några år sedan men oj så fin den var!