Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, december 12, 2009

Telia=strulia!

Vi har inte haft digitaltv sen vi flyttade! Internet kopplades ju in när jag gjorde förra inlägget, sen skulle de felsöka på tv:n och då försvann internet igen! I måndags fick vi tillbaka internet, men då försvann hemtelefonen. Till slut fick Johnny de att skicka ut en tekniker, som senare ringde till hemtelefonen och var dryg och sa att det väl inte var några problem med telefonen eftersom han ringde till den, sen frågade han om tv:n och den hade också börjat fungera.
Jag förstår inte hur ett stort bolag som Telia anställer julvikarier som inte kan någonting! Jag vill tacka tjejen som jobbar där året om och som hjälpte oss och var trevlig! Vi har även blivit erbjuden kompensation på 3600:- som är samma summa för internet och digital-tv för ett år (utan canal+-paketet som vi också har). Ja ja, nu ska jag sluta klaga och börja blogga istället!

We have problems with our internet and tv-delivery company.

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

kul att de äntligen verkar ha fått ordning på erat nät...
saknar att läsa dina inlägg :D
vi ses imorgon!

kramelikramar

Erica sa...

haha, företag alltså. Mina föräldrar har precis bytt till telia för innan var lägenheten som vi bor i bunden till comhem och det sög. Någon hade knipsat av någon kabel någonstans och ritningarna stämde tydligen inte och när mamma frågade varför ingenting fungerade, undrade comhem istället ifall hon ville förlänga kontraktet. Puckat! Så bra att allt fungerar nu i alla fall. Så jobbigt när man inte kan lita på elektroniken. Man är ju lite beroende av internet och telefon om man säger så...

Lilly Lee sa...

välkommen tillbaka! :-)