Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, december 13, 2009

Strawberry cheesecake

Den här köpte vi häromdagen, och jag kan lugnt säga att jag inte smakat nån godare glass. Jag njöt från första till sista tuggan!

We bought this the other day, and I can easily say that I haven't tasted a better icecream! I loved it from the first to the last spoon!

2 kommentarer:

Maria sa...

vad gott det lät... :)

kramelikram
lady thirty

Erica sa...

haha en utav få ben&jerry-glassar som jag faktiskt inte tycker om över huvud taget. ;) Gillar inte cheesecake. Och inte frukt och bär i gräddglass heller. Så det kanske säger sig självt.