Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, december 14, 2009

Julkort - smygtitt

Idag ska jag posta årets julkort, som jag blev riktigt nöjd med. Jag gjorde 2 HELT andra kort innan jag kom på årets design. Det blev ett kitschigt julkort med spets, julstjärnor, glitter.....
......och djurmönstrat. Mer än så här visar jag inte förrän om ca en vecka, då alla som får julkort från oss borde ha fått det.
Today I will send our christmas cards. I was very happy with my design, its a little bit "kitsch" and fun!

1 kommentar:

Erica sa...

åh de ser riktigt fina ut. Och ovanliga. Sådant gillar man att få hem med posten! Jag orde också skicka julkort. Tack för påminnelsen. ;)