Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, november 10, 2009

Lexington

På väg hem från jobbet idag var jag och köpte denna påse. Inte BARA påsen, utan innehållet i den också.
On my way home from work I bought this bag. Not ONLY the bag, but the content in the bag.
6 stycken muggar. De är stora, lätta och lena. Vi föll för designen. De är handmålade. Vi skulle ha 6 stycken blå, men de var slut på centrallagret, så vi bestämde oss för 3 röda och 3 blå. De röda var tydligen ny design. Idag har vi premiär-druckit ur de och kaffet smakade extra gott!
6 mugs. They are big, light and nice. We loved the design. They are handpainted. We wanted to get 6 blur, but they where out of stock, so we decided to get 3 red and 3 blue. The red ones were a new design. Today we drank coffee in them and it tasted extra good!
Vi föll också för detta överkast. Men till en dubbelsäng skulle det kosta 2600:- och det är lite VÄL dyrt för ett överkast tycker vi.
We fell for this coverlet. But for a dubble-bed it would have cost us 2600 SEK and that is a little bit TO much för a beadspread.

5 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vilka fina muggar :D och överkastet var superfint (kanske nåt att önska av Tomten :))

kramelikramar

fashionhaggan sa...

så tjusigt, överkastet var väldans fint, men dyrt som du sa, tyvärr är det ju aldrig rea på Lexington, så man hade kunant få lite rabatt nån gång!

Erica sa...

Åh jag älskar Lexington! Så himla fint! Mamma och pappa har ett överkast och två kuddar och det ser så himla mysigtt ut att ligga där och läsa tidningen på morgnarna. tycker att det är lite kul att stlen är så utpräglat amerikansk när företaget är svenskt också.

Little Rascal sa...

Verkligen en Hamptons kansla over det hela. Ser valdigt lyxigt ut.

Stéphanie sa...

That's nice !