Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, november 27, 2009

Hej igen!

VI har flyttat till ett nytt hus. Vi får inte flytta hem förrän till midsommar, och vi vill inte bo på ett lägenhetshotell så länge. Nu bor vi i ett timmerhus och har fått internet idag. Så imorgon börjar jag blogga igen på allvar!
Kram cissi
We moved to a new house. We can't move back home until midsommer, and we don't want to live in a motel that long. Now we live in a cosy house and today we got internet, so starting tomorrow I will post posts seriously again!
Love cissi

5 kommentarer:

Perny sa...

ligger huset i närheten av bra kommunikationer? Om man nu skulle hinna hitta ett litet lufthål kanske den fjortonde december, att kika in? Eller i alla fall en fika när vi är på genomresa från Örebro till Egypten.

Erica sa...

hjälp vilken vändning mitt i vardagen. hoppas att det inte känns helt superjobbigt i alla fall. ser fram emot ditt bloggande igen.

Lady Thirty sa...

välkommen tillbaka! du har varit efterlängtad :D

kramelikramar

Ivana sa...

Så länge man har internet så klarar man sig. :)

Petra sa...

Härligt att du är tillbaka!