Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, november 06, 2009

Folkhemmet

De pratar om att vi kanske inte får flytta in i huset förrän till midsommar. De har tömt huset och håller just nu på att mäta fukten i tak, väggar och golv. Sen sätter renoveringen igång. Jag och johnny bestämde oss för att om vi nu ska bo så länge på lägenhetshotellet vi bor i nu, är det mysigast att ha sina egna möbler. Vi måste ändå använda oss av en flyttfirma när vi flyttar.
We won't be able to move to the house until midsummer. They've carried everything out so the house is empty, and right now they measure the dampness in ceilings, walls and floors. Then they start the renovation. Me and Johnny decided that if we have to live here, in our replacement-apartment, it's better to have our own furniture. We need to hire a moving-company anyway when it's time to move.Detta soffbord föll vi för. Det var jätteläckert med det vita i mitten och detaljerna på ovansidan av bordet.
We bought this coffeetable. It's very nice with the white in the middle and all the details.
Vi köpte också detta matbord (med iläggsskiva till) och 5 stolar i "Lilla Ålands"-modell. Kontrasten mellan björken och det matta svarta var urläckert! 2-4 veckors leverans.
We also bought this dining-table and 5 chairs in "lilla ålands"-model. The contrast between the birch and the subdued black is georgeous! 2-4 week delivery.

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilka finfina möbler!!!
köksstolarna påminner om de som fanns i vårat hem när jag växte upp :)Jag gillar runda bord och såna där stolar, kommer över och provsitter nån dag :)

ha en bra lördag!
kramelikram

Little Rascal sa...

Holy crap, I would go crazy not living in my own house for that long.

I like the dinette, very nice.

fashionhaggan sa...

åh, jag älskar köksbordet och stolarna, riktigt fina är dom!

Sandy De Luxe sa...

Sjukt snygga stolar! *avis*