Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, oktober 23, 2009

Paintings

Den här tavlan hängde ovanför sängen på vårt hotellrum i Helsingborg när jag och johnny var där senast (alldeles för längesen!) Jag tyckte om den då och jag tycker jättemycket om den nu också! Finns på Gallerix och den vill jag ha ovanför vår säng sen.
This painting was on the wall above the bed in our hotel-room in a town in the south of sweden, when me and Johnny were there. I liked it then and I like it now! If I get what I want, I want this painting in our bedroom.
En annan tavla jag nyligen såg och tycker om är denna. Den hänger på ett café i Finland. Jag tycker att den är jättefin!
Another painting I saw recently that I like is this. It is on a wall at a café in Finland. I like it very much!

2 kommentarer:

Sofia i London sa...

känner igen dem båda!

Lady Thirty sa...

åh, de var väldans fina :D
känner igen den översta bilden, men den andra har jag aldrig sett.

ha en bra söndag!
kramkram