Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, oktober 20, 2009

Tävlings tips!

Ni är väl med i utlottningen hos min bästa vän! En alldeles egen lady thirty-väska. Jag har en egen som jag beställt av henne. Den är alldeles perfekt i storlek! Du rymmer allt du behöver och handtagen är inte för långa, som jag upplever att de flesta andra tygpåsar har, utan är helt perfekt längd. Hela väskan är alldeles alldeles underbar! Du har chansen att vara med fram till den 25 oktober kl. 18!
My best friend has a give-away. Don't miss your chance to be the owner of this perfect, cute bag! Until october the 25th at 6pm.

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

tack sötaste söt för din finfina länkning :D

kramelikramar till dig!

Stéphanie sa...

Fabulous give away !

fashionhaggan sa...

jag har också en, jag älskar den"