Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, oktober 24, 2009

Tenn och smör

Fick två jättefina presenter av mina svärföräldrar! Detta tennfat har min mans farmors man gjort. Det är ett tennfat på fot och jag har ställt en blomma på den, som min svärmor har gjort med sin.
Got two beautiful presents from my parents-in-law! This tin-dish that my husbands grandmothers husband made. I have put a flower-pot on it, like my mother-in-law has done.
Denna smörlåda fick jag också. Och den har min mans farfar gjort. Jag fick också jättefina kläder av min svärmor. Jag har en tröja jag fick av henne på mig idag, och fick en komplimang av min man för den.
This butter-barrell has my husbands grandfather done. I also got some beautiful clothes from my mother-in-law. I had a sweather on me today, and I got a compliment from my husband for it.

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vilka trevliga presenter :D

kramelikram

fashionhaggan sa...

vilka snälla svärföräldrar du har!