Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, september 23, 2009

Happy days are here!

Har inte varit inne på datorna på flera dagar! Jag blev SÅ glad när jag såg att jag vunnit detta underbara tryck hos Petrified in Pink! Jättekul! Underbart citat och såååå fint!
Haven't been sitting by the computer for days! I was SO happy when I saw that I had won this wonderful print from Petrified in Pink! I'm so glad! Wonderful qoute and soooo nice!
Det är extra roligt att öppna posten när det innehåller ett sött kort och en betty boop penna från sin bästa vän som vet att jag älskar Betty Boop! Tack vännen!
Tjingeling!
It is extra much fun to open the mail when it contains a cute card and a betty boop pen from my best friend, who knows that I love Betty Boop! Thanks dear!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

varsågod :) och grattis till vinsten! jösses vilket fint print!

kramelikram

erica sa...

så fint! Vilken bra dag du måste ha. ;)

Amanda sa...

Vilken tur du har. Jag måste även säga att du har en väldans fin header. Breakfast at Tiffanys är en av mina favoritfiler.