Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, september 27, 2009

I'm going bananas

Upptäckte igår att jag inte ägde ett enda par av svarta strumbyxor! Hur gick det till? Jag hade flera par förrut. Jag begav mig till centrum och Gina Tricot, där jag köpte 2 pack strumpbyxor; ett par svarta och ett par bruna. Sen svängde jag förbi Lagerhaus och köpte dessa coola gem i form av bananer.
Tjingeling!
Discovered yesterday that I didn't own a pair of black stockings! How did that happen? I had several pairs before. I went to the city and bought a 2-pack; one pair of black and one pair of brown. Then I went to another store and bought theese cool paperclips in shape of bananas.
So long!

3 kommentarer:

Perny sa...

Eller så kan man få det till en glad lax, om man tittar på den från rätt vinkel och samma fantasi som jag har :)

Erica sa...

Haha de sär var lite smågalna sådär. fint! jag borde nog också uppdatera min strumpbyxgarderob förresten...

Erica sa...

Jag antar gärna utmaningen i att finna din perfekta "B&J-introglass"! Vad brukar du tycka om för smaker?

Vilken smak är bäst: vanilj, kola, frukt eller choklad?
tycker du bäst om sega eller hårda bitar i glassen?

Och angående mina kläder: En del är i fullt användbart skick men alltför använda för att kunna säljas så de hamnar i någon kontaineraktig historia som förhoppningsvis delar ut dem till personer som behöver kläder. Annat försöker jag att sälja till vrakpriser på tradera och märkesplaggen tänkte jag försöka sälja till vintagebutiker... Går inte det hamnar även dem på tradera.