Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, september 19, 2009

Flowers and t-shirts

Denna underbara bukett fick jag av Johnny för några dagar sedan! / Theese wonderful flowers I got from my hubby the other day!
Fin färg! / Nice color!

Idag har jag träffat min bästa vän, Maria och gått på stan med henne en liten snabbis. Det resulterade i 2 nya t-shirts och en svart basker. / Today I met up with my closest friend, Maria in town. The shoppingresult: 2 new t-shirts and a black beret.
T-shirt från Zara / t-shirt from Zara (a shop)
"True blood"-fan som jag är föll jag för den här läckra/läskiga t-shirten. / I love "true blood" and fell for this nice/scary t-shirt.
Tjingeling!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilka fina blommor :D
och t-shirtarna är toppen!
tack för idag, alltid lika kul att ses :D

kramelikramar
från Ilah ;)

Erica sa...

gillar den randiga tröjan! fick berättat för mig härom dagen vad true blood handlar om och den verkar ju jättebra! en vacker dag ska jag ha maraton på svt play. ;) om den nu finns där. tycker för övrigt att tröjan ger lite rocky horror picture show-vibbar! det är bra!

Little Rascal sa...

Vad gulligt av din lille gubbe.