Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, april 08, 2009

Skepp o'hoj!

När ni läser detta är vi på båten mot Åbo. Vi ska fira påsken med barnens farmor och farfar. Det ska bli mysigt! Så det blir ett litet semester-uppehåll här, men jag återkommer i början på nästa vecka! Glad påsk på er alla!
Tjingeling!
---------------------------
When you read this, we're on the boat to Finland. We are going to spend easter with the childrens grandparents. It's gonna be nice! So I'm having vacation from the blog, but will return in the beginning of next week. Happy easter!
So long!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

glad påsk!
hoppas att ni får det toppen!

kramelikram