Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, april 08, 2009

Nancy & Lee!

Packar och lyssnar på fina Nancy Sinatra och Lee Hazelwood. En mysig cd med 22 låtar, speciellt blandade av min vän Erik speciellt till mig. Som ett blandband, fast på cd.
Får mig att tänka på när vi låg på golvet i hans lägenhet och lyssnade på MASSA vinyl-skivor med balkongdörren öppen och solen som sken in, det var några år sedan men känns som nyss.
Tjingeling!
-----------------------------------
Packing and listening to Nancy & Lee.
So long!

2 kommentarer:

Little Rascal sa...

I love Nancy Sinatra's "Sugar Town"!

Have a fun trip!

Erik sa...

Glad jag blir att du har kvar skivan! Tack för det fina å personliga påskkortet, i love!! Riktigt glad påsk önskar jag dig! kram