Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, mars 02, 2009

Uppföljaren!

Uppföljaren till "Sex and the city"-filmen kommer att präglas av lågkonjunkturen.
Men enligt filmens huvudrollsinnehavare Sarah Jessica Parker, är det inte enkelt att göra "Sex and the city" mer finanskrisvänligt.
"Det är mycket vi måste tänka på, för tiderna förändrats. Men det här är en trevlig och bra utmaning", menar skådespelerska i en intervju med Access Hollywood.

Uppföljaren kommer att spelas in i sommar och väntas gå upp på bio sommaren 2010.

Det ska bli spännande att se hur de gör filmen utan all lyx och flärd. Man förknippar ju de 4 tjejerna med "Labels and Love" som det handlar om i första filmen.
Jag bara hoppas att det blir bra!
Tjingeling!
------------------------------
The second "SATC"-movie is being made this summer and will be in a theatre near you in the summer of 2010.
So long!

4 kommentarer:

Pixi sa...

Tack för att du delade med dej vad du gått igenom!!Krävs mycket mod till det ..Kram =)

Lady Thirty sa...

spännande ska det bli :)

kramelikram

Linnea sa...

trodde inte det skulle bli en till....men det ar allt lite spannande....vet inte vad den ska handla om...kandes som att det blev ett ratt bra slut pa filmen..

Lisa sa...

Hej du har en utmaning att hämta hos mig :)