Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, mars 01, 2009

Mat mat mat

Igår åkte jag, jack, johnny, tim, ted och johanna till en restaurang på söder som heter "stekpannan" och mötte upp pappa, mamma och brorsan för att fira pappa som fyller 60 år! (Han fyller inte förrän den 9 mars, men då är de utomlands, så vi skulle fira honom lite före.)
Han fick boken "Alla tiders elitserier" av Jonas Fahlman och ett kort som jag beställt av Lady thirty. Han tyckte kortet var kul!
Jag åt mix grilltallrik med tzatziki. Det var JÄTTEgott!
Och efterrätten ser ni på bilden.
Trevlig kväll var det, men jack blev lite trött på slutet, vilket är förståeligt. Men han fick två böcker av mormor i 14 månaders present som höll honom sysselsatt ett tag.
Tjingeling!
--------------------------
Yesterday we went to a restaurant and celebrated that my father is turning 60 (the 9th of march, but they are abroad then, so we celebrated a little earlier.)
So long!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vad trevligt med restaurangbesök!
efterrätten såg ju inte helt fel ut... :)

kramelikram

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Vad sweet den där middagen lät :) Kul att han blev glad av kortet, det är ju så personliga och fina kort hon gör ladyn! Blev sugen på kladdkaka nu ju, kanske ska svänga ihop en i micron, då blir sambon glad;) ha det superfint tjejen