Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, mars 03, 2009

Utmanad

Jag blev utmanad av Lisa.

Regler: Berätta 7 saker om dig själv, utmana 7 andra bloggare, länka till den som gav dig utmaningen och skriv en kommentar hos de utmanade.

1. Jag gråter till nästan alla filmer. Det kan vara tecknat eller romantiska komedier/dramer. Men även actionfilmer som visar lite lite känslor.
2. Jag älskar att få handskrivna brev och kort i posten.
3. Jag älskar att skriva listor; vad som ska göras, vad som ska handlas, vad som ska städas, vem som ska ringas, vilka som ska få påskkort m.m.
4. När jag är ute och reser, på semester eller en weekend resa eller nåt, packar jag alltid lite för mycket saker (jag har lärt mig att packa lite mindre numera) detta är nog resultatet av att jag skriver packningslistor nån månad i förväg, och fyller på den listan när jag kommer på saker.
5. Jag älskar att läsa en bra bok, men jag läser nästan aldrig förord eller efterorden i boken. Och om jag inte kommer in i boken och tycker att den är bra efter 20 sidor, fortsätter jag inte läsa den.
6. Jag är gift med min stora kärlek och vi har SÅ roligt ihop! Jag kan tänka tillbaka på tiden då vi träffades och "bara" var vänner och le för mig själv.
7. Mina favoritplatser i sverige är Stockholm, uppsala, skellefteå, hörnefors, helsingborg och mockfjärd. Kanske för att jag har så trevliga minnen förknippade med de platserna.

Nu skulle jag utmana 7 andra bloggare, men jag har skickat en liknande förr, så nu får den som vill anta denna utmaning, kommentera gärna här då, så jag kan gå in och kolla.
Tjingeling!
-------------------
I got a challenge; To tell 7 things about myself.
So long.

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

intressanta saker om en intressant vän :)
saknar dig.

kramelikram

Lisa sa...

Å jag känner igen mig på många punkter :) Stor överpackare vid resor jag med ;)

Rosa Hemmet sa...

Tjopp!

Ja jag håller med dig om det mesta faktiskt, gråter oxå till de mesta filmer och handskrivna brev existerar ju knappt längre vilket är tråkigt :(
För mycket packning tror jag de flesta damer lyckas med. hehe

Ha det great!

ella sa...

åh dear mockfjärd. civilisationens vagga.