Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, februari 28, 2009

Vad har du i väskan?

Jag hittade en väska igår! Jag köpte också hårfärg (jag är just nu blonderad, men ska bli mörk igen.), lite fina underkläder och roliga strumpbyxor, en bok till johnny (som han redan hade, så jag måste byta.) Och "High school musical 3" på dvd till johanna. Men FÖRST måste jag visa lite fina kläder jag hittade till Jack på KappAhl: En tattoo-body och en tattoo-tshirt. Jag gillar t-shirten jättemycket och vill ha en sån själv (fast i min storlek.
Närbild på trycket på bodyn.
Och sen en tshirt det står "Rock star" på med tillhörande byxor. När jag visade den här för Jack i affären så skrattade han, så jag kunde inte låta bli att köpa den. Och den här helgen har de 25% rabatt där på ett helt inköp, så så värst dyrt blev det inte heller.
Och så min nya väska. Den rymmer verkligen ALLT och lite till (om jag nån dag vill ha med mig en bok eller en extra tröja eller nåt så är det inga problem att få plats med det, och ändå ser den inte så stor ut.
Vad har jag i min väska på vardagarna?
Detta: Min Marc Jacobs nyckelring jag vann i en bloggtävling hos Miss Agda, plastficks-häfte för kort från ordning och reda, deo wipes, make up wipes, bitringar (om Jack blir lite gnällig på tunnelbanan eller bussen), Min Monki-kalender, min adressbok, min lilla äppel-necissär med lypsyl och concealer, i min lilla plåtburk för småsaker har jag ipren. En liten anteckningsbok med rosetter på, ett monki-block, olika pennor, min marc jacobs spegel, min kamera, mitt nagelvårdskit med fil m.m. och min plånbok.
Nu är jag lite nyfiken på vad Lady thirty, Miss agda, Petra, rosa hemmet och Perny har i sin väska en alldeles vanlig dag. Antar ni utmaningen tjejer?
---------------------------------
Jacks new clothes and my new bag. This is what I carry around every day. What's in your bag?

8 kommentarer:

Petra Månström sa...

Ojojoj, jag går ju omkring med hela bohaget i väskan jag ;-) Men absolut, jag kommer anta utmaningen under helgen...

Lady Thirty sa...

åh vilka fiiina kläder lilla Jack fått... :) och väskan var jättefin!

jag antar utmaningen så fort jag får tid :)

kramelikram

Rosa Hemmet sa...

Tjo! Vad snygga kläder lille jack har fått, de var verkligen tuffa till en tuffing ;) Din väska inehöll verkligen allt man behöver i sitt liv.. haha.
Om jag använde väska hade jag gärna visat den men enda gången jag har väska är när jag går ut på krogen. Jag måste vara unik för att vara kvinna. haha

Useful Art sa...

Hejsan! Yey kul o shoppa och vilka supersöta kläder lille sonen fick! Blev han glad? :)

/Sara

Zizzi sa...

Petra: Ska bli kul att se vad du har i väskan.

Lady thirty: Visst var de fiiina!?!

Rosa Hemmet: egentligen behöver man ju ingen väska. Det enda jag EGENTLIGEN behöver ha med varje dag är plånbok och mobil och hemnycklar. Men jag blir ofta skrivsugen som jag sitter och fikar ensam (med jack sovandes i vagnen) så block och pennor vill jag också ha m.m. m.m.

Useful art: Jack blev jätteglad. Han skrattade när jag visade upp den gula t-shirten.

Kramar!

Lisa sa...

Oj va mycket du har i din väska :) ha ha jag har typ bara telefon, plånbok, läppsyl och bindor. ha ha.

Fina kläder på kapphal, så sött med de små svalorna! blir helt kär i den tröjan.

Miss Agda sa...

Hejsan!
Vilken kul utmaning :) Nu är jag hemma igen och ska anta din utmaningen här någon kväll i veckan

west sa...

väskan var jätte fin!