Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, februari 27, 2009

Väskbegär

Jag letar just nu efter en väska som rymmer allt jag vill ha med mig! Jag har många väskor, som är bra till fest, men ingen som rymmer ALLT. Jo, jag har en som rymmer allt, men den har bara en knapp som man knäpper igen den med, och det känns lite osäkert på en överfull tunnelbana. Så jag letar efter en stor väska med dragkedja. Precis en sån som på bilden. Den är från Kappahl 199:- och jag har 25% rabatt. Men jag är LITE osäker på om jag kommer att tröttna på fransarna efter ett tag. Men då kanske man kan sprätta eller klippa bort de?
Jag ska ut och spana idag i alla fall.
Tjingeling!
----------------------
I'm looking for a handbag that has room for EVERYTHING I want to have with me. With a zipper. Perhaps the one on the picture.
Today I'm going bag-hunting!
So long!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Vi har en jättestor fransväska på mitt jobb som verkar sluka det mesta.
Den är brun och kostar 599:-, men vi har ju 20% rabatt den här helgen :)
kolla in på en av våra butiker vetja och titta på den :D

lycka till i väskjakten!
kramelikram