Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, februari 13, 2009

Pastell cupcakes och hallon macarons

Idag ska Johanna ha några kompisar här och fira sin födelsedag med pyjamasparty (men det får vi inte kalla det; "det är ett party där alla sen klär om till pyjamas och sover över.)
Turkosa cupcakes och hallon-macarons blev det. Har aldrig ätit macarons förr, men det var supergott och ganska enkelt att göra!
Tjingeling!
------------------------
Today I baked for Johannas birthday party!
So long!

8 kommentarer:

Lisa sa...

Å det där såg gudomligt gott ut :) Pyjamas party är ju jätte skoj :) Får ha det i kväll när min kompis kommer och hälsar på, haha.

Älskar stig lindberg fatet på bilden här under. Super fint.

Petra Månström sa...

Men MUMS - hur gott såg inte det där ut?! =)

Perny sa...

Recept? :)

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Vad mysigt flickorna ska ha det och fikat såg ju så härligt ut, om de är lika goda som de är snygga så är det rena drömmarna :D De hade gärna fått flytta hem till mitt fikabord på studs! ;) Ha en trevlig helg

Fröken Fräken sa...

Men vilka smarriga pasteller! Jag har liksom inte fattat vad macarons består av?? Hoppas ickepyjamaspartyt blir en succé!

Linnea sa...

De ar ju sa fina....nastan lite hemskt att ata dem....jag far forhoppningsvis tid snart till lite cupcake bakning...

Zizzi sa...

Alla: Tack! De var jättegoda. Macarons är som mandelmaräng med valfri smak på smörkräm emellan. Jag skriver ut receptet på söndag.
Kramar!

Little Rascal sa...

Ohhh! Love the colors!
You're such a housewife! <3