Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, februari 14, 2009

Årets Valentine-kort

Årets alla hjärtans dag kort ställdes upp på öppna spisen för att torka ordentligt, innan jag la dde i kuverten. Framsidan består av en remsa randigt papper med rosor, ett hjärta och en bild från filmen "kameliadamen". Stenarna i halsbandet och garbos örhängen "duttade" jag på lite lila glitterlim.
Insidan finns i tre olika varianter i bakgrunder (jag hade inte ett papper som räckte till alla, så jag tog tre olika som påminde om varann.
Med dessa bilder på årets alla hjärtans dag-kort önskar jag er alla som läser min blogg en mysig och trevlig alla hjärtans dag!
Tjingeling!
----------------
This years Valentines day-card. I wish you all a cozy and nice valentines!
So long!

6 kommentarer:

Lady Thirty sa...

jag & Kärleken är lyckliga ägare till ett sånt här fint kort :)
tackar tackar!

massor med kramar på alla hjärtans dag till dig och din familj <3

ps.vilka smaskiga gosaker du visar i förra inlägget...dregel dregel ;)

Erik sa...

Hej hjärtat!

Tack för det superfina kortet! Jättekram till dig å din familj på alla hjärtans dag! Sprang på Malin igår från vår Kulturamaklass (!) hon läser till kock här i hbg, världen är liten... Lili & Susie i mello ikväll!!!

Kram kram

Useful Art sa...

Tillbaka från bloggpaus!

Wow, vilka snygga kort. Snyggt jobbat!

/Sara

Perny sa...

Vill tacka för det vackra kortet, det var jättefint.Jag försår inte hur du hinner med att göra så fina saker, jag hinner knappt sätta in bilder i album.

Kramar

Fröken Fräken sa...

Oj, det var ambitiöst korttillverkande - pinsamt att erkänna att jag då inte skickade ett endaste... ;-)

Little Rascal sa...

Very pretty!