Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, februari 22, 2009

Oscar night!

Idag ska jag ta det lite lugnt. För inatt ska jag upp och titta på Oscarsgalan.
Komikern Jerry Lewis får "honorary award".
Återigen är det NÄSTAN samma som är nominerade som på alla de övriga galorna med några nykomlingar. Vore kul om det skulle vara nån annan som vinner än de som redan vunnit ALLA priser. Återkommer med rapport imorgon bitti.

Idag ska johanna och hennes kompis gå på "High school musical" på Göta Lejon. Johanna fick två biljetter till den musikalen av mig och Johnny när hon fyllde år. Hon har aldrig varit på musikal, så jag hoppas hon tycker att det är lika kul som jag tycker att det är!
Tjingeling!
------------------------
Today I'm taking it easy, because tonight I'm going to watch the Oscars live (at 2am in sweden).
The comedian Jerry Lewis is going to get an honorary award.

Today Johanna and a friend is going to see "High school musical" at a theatre here in Stockholm. She got two tickets for her birthday from her dad and me. She's never been to a musical so I hope she likes it as much as I do!
So long!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

hoppas att galan är bra i natt och hoppas Johanna får en bra första musikalupplevelse :D

kramelikram

Camilla sa...

Härlig blogg :)
Jag sitter också uppe och ser galan nu..