Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, februari 21, 2009

Modeblogg?

Nej, jag ska inte börja modeblogga. Men igår fick Jack barnbidrag och han stack med mig och pappa till centrum och handlade lite kläder till sig, som var söta och som jag vill visa. T-shirt med snabbmat på och ett par jeans.
Visst är den här tröjan mysig??! Ekologisk också vilket är ett plus!
En superman pyjamas som han premiärsov i inatt.
Tjingeling!
-----------------------------------
Jack got some money yesterday and bought some clothes.
So long!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vilka underbara kläder du shoppat Jack :)
bra smak!

kramelikram från gudmor :)

Rosa Hemmet sa...

tjo! vad gulliga kläder, den första tröjan var ju bara för cool! :) barnkläder är fasen så mkt roligare än de för oss vuxna, mer roliga kläder till folket säger jag! han var jättefin i alla sina kläder, kanske han flyger ut på natten och agerar hjälte i den pyamasen?;)

Perny sa...

Dom var jättefina, men *ett finger upp i luften* du har väl inte glömt att tvätta dom nu va ;)