Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, februari 08, 2009

BAFTA-Awards

Inatt ska jag upp och titta på BAFTA awards. I år är det 60:e gången som British Academy of Film and Television arts delar ut priser.
Det är i stort sett samma personer som varit nominerade för en Golden Globe och Screen Actors guild award som är nominerade här, förutom att i natt kan "Mamma Mia!" Vinna två priser;
"Outstanding British Film" (Producenten och hon som drog igång hela projektet är Brittisk) och "Musik". Jag hoppas hoppas hoppas att Björn och Benny vinner för bästa musik! Det vore kul!
Summerar galan imorgon bitti när den slutat.
Tjingeling!
------------------
Tonight I'm going up to watch the BAFTA-awards.
So long!

1 kommentar:

Petra Månström sa...

Jaaa - hoppas också att de vinner! Spännanda =)