Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 09, 2009

BAFTA Awards- sammanfattning

Årets tråkigaste gala! Mickey Rourke, Kate Winslet, och alla övriga som redan vunnit Golden Globe och SAG vann inatt också. "Benjamin Button" vann för makeup och mask, samt för effects. Mamma Mia! fick ingen vinst. Men jag måste nog se "Slumdog Millionaire", för den tog hem övriga priser.
Galan kändes stressad, och nästan alla bar svarta klänningar. Angelina Jolies klänning från Galliano hade lite gula inslag. Sharon Stone var vacker i en röd klänning. På Röda mattan regnade det. Varför den kändes stressad? Värden presenterade presentatören, som presenterade de nominerade och vinnaren, som kom upp och tog emot pris. På de flesta galor är presentatörerna lite roliga eller personliga, men här var det bara fakta som gällde.
Nej. Hoppas att de blir bättre nästa år. Nu ser jag fram emot Oscarsgalan om två veckor!
Tjingeling!
------------------
This years BAFTA-Awards was very very boring! With no surprises!
Black gowns (mostly) and a stressfull mood.
So long!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

oj är det bara två veckor kvar till oscars-galan!?
synd att den här galan var trist...

kramelikram