Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 21, 2009

Vitt äpple

Tack för alla tips jag fick på inlägget nedanför! Jag har nu bestämt mig för att alla autografer utan foto ska ramas in i en och samma ram och sättas upp på väggen i ett snyggt collage! Tack för det tipset, det hade jag inte tänkt på själv!
Igår, när jag ändå var i närheten, var jag tvungen att slinka in till Erikshjälpen medans jag väntade på att bussen skulle komma. Jag hade nämligen sett en sak förra gången jag var där som jag inte köpte, men som jag inte har slutat tänka på. Jag tänkte att om den fanns kvar var det meningen att jag skulle köpa den, om inte - så var det inte meningen att den skulle stå hemma hos mig. Den här lilla, söta skålen i form av ett äpple var det! Den fanns kvar och rabatterad från 15:- till 10:-! Den är inte så stor, men djup.
Den ska stå på mitt nattduksbord.
Tjingeling!
-------------------------
A white bowl in shape of an apple that I bought second hand for 10 SEK.
It is going to stand on my nightstand.
So long!

5 kommentarer:

Petra Månström sa...

Vilken underbart söt skål!!

Lady Thirty sa...

den var superfin, vilken tur att den var kvar :)

kramelikram

CherryMary sa...

Åh jag gillar skålen starkt! Jättesöt! Min syster samlar på äpplesaker. Äpplen är en väldigt vacker detalj/form. (Hittar inte order).

Brickan har jag fått för 2-3 år sedan. Tror den var inköpt på ROOM.

Måste nog åka på loppis idag. Blev så sugen efter jag såg ditt fynd.

Zizzi sa...

Petra: Tack! Den förvarar min klocka på nattduksbordet under natten.

Lady thirty: Ja, eftersom den fanns kvar var det nog meningen att jag skulle få med den hem.

CherryMary: Frukter överhuvudtaget tycker jag är en fin form/mönster.

Kramar

disa sa...

好神拖,料理,幸福,好色,頂好,好事多,好玩遊戲,史萊姆,線上遊戲,A片下載,影城,愛情公寓,貼圖,情色,網站,遊戲,小說,文學,色情,交友,影片,臺灣,小遊戲,論壇,嘟嘟,視訊,小說,言情小說,貼圖,用品,情趣,漫畫,情色網,情色,遊戲,85cc,嘟嘟,網站,18成人,影片,交友,貼圖,圖片,圖片,文章,小說,光碟,微風,影片,漫畫,文學,遊戲,電影,論壇,成人,做愛,aio,小說,聊天室,聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,視訊,聊天,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,免費視訊,交友