Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, januari 20, 2009

Hall of frame!

Ända sedan jag tog ner alla autograf-tavlor från hallväggen - och istället hängde upp en massa julpynt på spikarna, och sen efter jul tog bort julpyntet så har väggen i hallen varit såhär tom.
Men nu har vi äntligen fått upp våra tavellister som vi handlade i veckan som var. Det blev riktigt bra och "städat" tycker jag. Men jag funderar över vad jag ska göra med de överblivna autograferna, som inte fick plats på listerna; låta de stå på bordet som de gör? Sätta in de i en pärm som jag lägger på bordet och som folk kan bläddra i? Sätta upp en till list på en annan vägg? Vad tycker ni?
Tjingeling!
---------------------------------------
The four shelfs for my collection of autographs is up on the wall now. I just don't know what to do with the "leftovers"?
So long!

9 kommentarer:

Lady Thirty sa...

hm...det var svårt...
fint blev det iallafall med listerna :)
kanske att en tjusig pärm vore nåt, ja jag röstar nog på det alternativet :)

kramelikram

Sandy likes retro sa...

Jisses vad många!! =D
En pärm skulle vara jättehäftigt, en enfärgad som pyssliga du kan klippa o klistra på så blir den nog supersnygg =)
Roligt för gäster att bläddra i.

Kram

Perny sa...

Jag tycker du ska hitta en ny vägg för dem, så de finns framme. Om de åker in i en pärm så kommer de att försvinna. Hur ofta kommer du säga när du har folk över "Ja just det, vill du se i min autografpärm?". De kommer falla i glömska och samla damm, jag vet för så har det blivit med mina saker.

NÄ ha de framme, de är coola och ska inte gömmas undan. Jag röstar definitivt på att du hittar en vägg för dem!!!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så många autograftavlor du har! Och det blev jättefint med listerna... Svårt att veta vad ska göra med de andra. Kan du inte sätta ihop dem i en enda tavla?
Kram
Marie

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

Ååå så många härliga bilder du har.Skulle nog sätta dom i en pärm.Roligt att titta i eller ställa ramarna i en trälåda så man kan bläddra som dom är i ramarna.

Kram Nilla

CherryMary sa...

Hej, tack vad gulligt. Blir glad :) Jag röstar på alternativet med att sätta samman i en tavla. Kan nog bli coolt.

KRAM

Fröken Fräken sa...

Ja, jag tycker att autograferna bör hamna på ett annat ställe, annars tror jag att de kommer att "försvinna" bland alla foton. En tavla med alla autograder samlade tycker jag låter som en bra idé!

pysselpralinen sa...

Jag är ju ett stort fan av pärmar och burkar till mina samlingar. Men vissa saker vill man ju ha framme och titta på. Jag röstar för Fr. Fräkens idé att sätta en snygg ram runt autograferna och stila lite med dem på en annan vägg. =)

Och by the way, vi gillar Lagerhouse presentpapper, oh yes!

Zizzi sa...

Alla: Tack för de fina tipsen. Jag ska nog sätta alla autografer utan tillhörande foton i en och samma ram och sätta upp på väggen!
Kramar